2018. június 28., csütörtök

Parketta csiszolás lakkozás Gödöllő

Parketta csiszolás lakkozás Gödöllő

Olcsó parketta csiszolás Gödöllő területén, ezen kívül parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Gödöllő környékén jótállással az elvégzett munkára, korrekt parketta csiszolás árakkal.

Miért ajánlott cégünket hívni parketta csiszolással Gödöllő régiójában?

  • Korrektek vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
  • Olcsó parketta felújítást, parketta javítást garantálunk
  • Gyors parketta felújítást, parketta javítást garantálunk (Gödöllő területén)
  • Hétvégén is rendelkezésre állunk
  • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • Odafigyelünk a lakás épségére
  • Precizitás a megbeszélt feladatok lebonyolításában
  • Nagyobb volumenű megbízás esetén kedvezmény
A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe! Parketta felújítási szolgáltatásaink 1 éves garanciavállalással nyújtjuk a következő feladatokat:
  1. Szaktanácsadás (Gödöllő vonzáskörzetében)
  2. Anyagbeszerzés
  3. Parketta hézagtalanítás
  4. Parketta lakkozás
  5. Parketta ragasztás
  6. Parketta pótlása
  7. Parketta átrakása
  8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
  9. Parketta szegőléc felrakása
  10. Az elvégzett munka után feltakarítunk
  parkettás mester Gödöllő Sokféle parkettával kapunk megrendeléseket, pl.:
  • Svédpadló
  • Készparketta
  • Kétrétegű parketta
  • Parafa padló
Ha már nincs rögzítve a parketta a pozíciójában a csiszolást csak a megerősítést követően lehet végrehajtani.  

A csiszolást követő olajozás:


Természetes olajozás
Ez a művelet hangsúlyozza a fa rajzolatát. Könnyen megóvható az állaga, de egy kicsit több gondozást igényel, mint a lakkozott felületű szalagparketták, ugyanis időről-időre kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás
Ezzel az eljárással úgy tűnik, mintha a szalagparkettát nyers fából készítették volna, megnyugtató járni rajta, tudniillik lágy tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező termékek hosszabb élettartamúak és nehézségek nélkül kezelhetők.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal ellátott termékek megtoldják a fa sajátosságait azzal, hogy hangsúlyozzák a parketta alapanyagának természetes szerkezetét, és megnyerő külsőt ad annak színtónusához. Így jelentős mértékben erősebb és jobban takarítható felületet érünk el, kiemeli a fa természetességét.

Pácbevonat
Pácolt felületű szalagparketta: az egészen világos színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására való.

HASZNOS INFORMÁCIÓK A PARKETTA CSISZOLÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha valamilyen rendellenességet lát a parkettában (pl. hézagot), forduljon hozzánk a teendőkkel kapcsolatban, ne halogassa a beavatkozást, hogy egy enyhébb kellemetlenségből sokkal körülményesebben megszüntethető gikszer legyen, tudniillik az esetek túlnyomó részében a javítás ára a többszöröse az időben elvégzett megelőzésnek!
  2. Parketta padlófűtésre csupán akkor alkalmas, ha vékonyabb parkettát használunk burkolatként, különben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem észlelhető a fűtő hatás.
  3. A munkadíjat többnyire a parketta láttán lehet véglegesíteni, de ezen később már nem változtatunk. Az árajánlatot megelőző szemléért Gödöllő övezetében nem kell külön fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és munkánkra 1 év garanciát adunk!
  5. A természetes fények a szalagparketta színének eldöntésekor szintén kardinális tényező lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Ugyanakkor egy sötét parketta meleg atmoszférát kölcsönözhet tekintélyes méretű lakásokban.
  6. Ha strapabíró parkettát kíván lerakatni, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parketta típus. Teljes keresztmetszetében kemény fából gyártják. Jellemző vastagsága 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet oldószeres ragasztót alkalmazni. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legnagyobb élettartamú parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt megfontoltan kell megvásárolni az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell használni, mert más-más szempontoknak kell megfelelniük. Emiatt a hatékony megoldás, ha nem kőművessel csináltatja, hanem megvár vele minket, ugyanis kizárólag így szavatoljuk munkánk kielégítő minőségét!
  8. Ha festést is szeretne a felújítás részeként, akkor a legokosabb döntés a parkettázás előtt elvégeztetni, mert különben a parketta hézagaiba bekerülhet apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.
Facebook oldalunkon időnként megjelentetünk az éppen futó akcióinkat is. Hasznos tanácsok a pácolt parketta ép állapotának megtartására
  • Ne taposson a frissen felújított felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A pác első ápolása 48-72 órán belül esedékes.
  • 1 hétig ne tegyen rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezt követően tegye a helyükre.
  • A parketta mindennapos használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ilyenkor hosszú ideig csodálhatja a fényét.

Gödöllő vonzáskörzetében az alábbi megrendelők hívását várom:

  • Különálló lakóházak parketta lakkozása
  • Lakóparkok lakásainak felújítása
  • Közintézmények (pl. óvoda) parketta felújítása

parketta javítás Gödöllő
A parketta lakkozás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva tájékozódhat, csiszolásainkról készített fotókat pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál. Pénztárca kímélő parketta csiszolás Gödöllő vonzáskörzetében, ezen kívül parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Gödöllő vonzáskörzetében garanciavállalással, korrekt parketta felújítás árral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése