2018. június 28., csütörtök

Parketta olajozás Máriabesnyő

Parketta olajozás Máriabesnyő

Megfizethető parketta csiszolás Máriabesnyő területén, emellett parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Máriabesnyő régiójában garanciavállalással, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta csiszolás árakkal.

Miért tanácsos bennünket hívni parketta csiszolással Máriabesnyő régiójában?

  • Korrektek vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Kedvező árú parketta felújítást, parketta lakkozást nyújtunk
  • Akár azonnali parketta lerakást, parketta lakkozást kínálunk (Máriabesnyő környékén)
  • Gyakorlatilag folyamatosan elérhetők vagyunk
  • Folyamatosan fejlesztett eszközökkel rendelkezünk
  • Régóta dolgozunk a szakmában
  • Figyelmet szentelünk a lakás tisztaságának
  • Precizitás a megbeszélt feladatok lebonyolításában
  • Többszöri megrendelés esetén csökkentett munkadíj
Csak akkor vagyunk nyugodtak, ha Ön teljes mértékben elégedett a munkánkkal, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe! Parkettázási kínálatunk 1 éves jótállással nyújtjuk a következő munkákat:
  1. Helyszíni felmérés (Máriabesnyő környékén)
  2. Parketta házhozszállítás
  3. Parketta felújítás
  4. Parketta lakkozás
  5. Parketta ragasztás
  6. Parketta pótlása
  7. Parketta átrakása
  8. Parketta nyikorgás megszüntetése
  9. Parketta szegőléc felrakása
  10. Az elvégzett munka után feltakarítunk
  parketta lakkozás Máriabesnyő Különböző jellegű parkettával dolgozunk, pl.:
  • Svédpadló
  • Készparketta
  • Mozaik parketta
  • Hajópadló
Ha nagyon instabil a parketta a csiszolást csak a megerősítést követően lehet kivitelezni.  

A csiszolást követő parketta pácolás:


Természetes olajozás
Ez a művelet jobban kirajzolja a fa erezetét. Könnyen gondozható, de egy kicsit több utólagos törődést követel meg, mint a lakkozott felületű szalagparketták, tudniillik esetenként át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás
Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli alapanyagból készítették volna, megnyugtató járni rajta, ugyanis puha tapintása van. A matt lakkozott felületű termékek hosszabb élettartamúak és játszva megőrizhetők jó állapotban.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal bevont szalagparketták megtoldják a fa sajátosságait azzal, hogy hangsúlyozzák a fa természetes mélységét, és barátságos árnyalatot ad annak színtónusához. Emiatt sokkal ellenállóbb és nehézségek nélkül tisztítható felületet kapunk, hangsúlyozza a fa természetességét.

Pácolt felület
Pácolt bevonatú termék: az átlátszó színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok új színre „festésére” való.

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha bármilyen szokatlan dolgot észlel a parkettában (pl. felpúposodás), kérjen tőlünk tanácsot a teendőkkel kapcsolatban, ne vesztegesse az idejét, hogy egy esetleges kisebb bakiból komolyabb komplikáció legyen, mivel a legtöbb esetben a javítás ráfordítása sokkal több lehet az időben lebonyolított prevenciónak!
  2. Parketta padlófűtésre csupán abban az esetben alkalmas, ha kis rétegvastagságú parkettát használunk burkolatként, mert egyébként a fa hőszigetelő képessége miatt nem tapasztalható a meleg.
  3. A költségeket általában helyszíni felmérés alapján lehet véglegesíteni, ahhoz viszont tartjuk magunkat. Az árajánlatot megelőző szemléért Máriabesnyő területén nem kell pluszban fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és a felújításra 100%-os elégedettségi jótállást adunk!
  5. Az ablakok mérete a padló színének eldöntésekor szintén kardinális tényező lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Ugyanakkor egy sötét parketta barátságos hangulatot kölcsönözhet tágas helyiségekben.
  6. Ha időtálló parkettát kíván lerakatni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parketta típus. Egész anyagában kemény fából gyártják. Jellemző vastagsága 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet kétkomponensű ragasztót használni. 10 mm-es koptatórétege miatt a legtartósabb parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt gondosan kell meghatározni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell felvinni, mert eltérő követelményeket kell teljesíteniük. Ebből adódóan a legjobb, ha nem kőművessel csináltatja, hanem megvár vele minket, ugyanis kizárólag így kerülünk abba a helyzetbe, hogy feltétel nélküli garanciát adjunk!
  8. Ha festést is szeretne a felújítás részeként, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt elvégeztetni, mert különben a parketta hézagaiba bekerülhet a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.
Facebook oldalunkon bizonyos időközönként közzéteszünk a hasznos tanácsokat. Javaslataink a parketta viaszolás fényének megőrzésére
  • Ne taposson a frissen felújított felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A bevonat első takarítása 2-3 napon belül esedékes.
  • 1 hétig ne helyezzen rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezután helyezze vissza.
  • A parketta rendes használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ekkortól számítva évekig lelheti örömét a szép állapotában.

Máriabesnyő vonzáskörzetében dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

  • Kertes házak parketta lakkozása
  • Lakóparkok
  • Közületek (pl. iskola) parketta felújítása

parketta lerakás-átrakás Máriabesnyő
A parketta lakkozás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában tájékozódhat, néhány munkánkról készült képeket pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál. Pénztárca kímélő parketta csiszolás Máriabesnyő vonzáskörzetében, ezen kívül parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Máriabesnyő területén garanciavállalással, korrekt parketta csiszolás árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése